Inspiratiesessies

Veel bedrijven zijn relatief nog weinig bekend met alle (on)mogelijkheden van internet en digital commerce. Speciaal voor hen ontwikkelde EMAKERS een inspiratiesessie digital commerce. Ook wanneer u bezig bent met een volledige heroriëntatie van uw e-commerce activiteiten is de inspiratiesessie een geschikt instrument.

Met de inspiratiesessie digital commerce bent u in staat om in enkele uren een digitale strategie voor uw onderneming uit te stippelen. De inspiratiesessie digital commerce is een vier uur durende workshop gefaciliteerd door een adviseur van EMAKERS. De sessie begint met een uitleg van ongeveer 1 uur over de meest belangrijke trends en ontwikkelingen, op maat van uw onderneming. Het tweede deel van de inspiratiesessie betreft een workshop waarin wij u helpen om zelf de doorvertaling te maken naar uw onderneming.
De inspiratiesessie kost € 2.150,- (excl. btw), inclusief een intakegesprek bij u op locatie om de dag op uw organisatie af te stemmen, huur van een externe locatie, ontbijt, lunch en een telefonisch vervolggesprek.

De inspiratiesessie digital commerce wordt doorgaans voorbereid met een commercieel verantwoordelijke binnen uw organisatie. Iedereen die een brede kijk heeft op uw bedrijf en de markt waarin het bedrijf zich bevindt kan deelnemen aan de sessie, met een maximale groepsgrootte van acht personen.

Het is aan te bevelen dat minimaal de volgende functies zijn vertegenwoordigd: verkoop, verkoop binnen, klantendienst, logistiek en/of procesmanagement.

Tijdens de inspiratiesessie zal EMAKERS alle gegenereerde ideeën capteren en binnen een week verwerken in een presentatie die persoonlijk met u zal worden nabesproken.

Uiteraard gaan wij na een dergelijke sessie graag in gesprek met u om samen vorm te geven aan de voor u relevante vervolgstappen, maar u kan de sessie evengoed gebruiken als briefing voor eenieder extern bureau naar keuze.

Veel bedrijven zijn relatief nog weinig bekend met alle (on)mogelijkheden van internet en digital commerce. Speciaal voor hen ontwikkelde EMAKERS een inspiratiesessie digital commerce. Ook wanneer u bezig bent met een volledige heroriëntatie van uw e-commerce activiteiten is de inspiratiesessie een geschikt instrument. Inspiratiesessie Digital commerce Met de inspiratiesessie digital commerce bent u in staat […]

Op basis van jarenlange ervaring met het uitvoeren van onze inspiratiesessie e-commerce, heeft EMAKERS een AI Discovery Day ontwikkeld. De AI Discovery Day is een workshop van een hele dag gefaciliteerd door een van onze senior managers. De AI Discovery Day is geschikt voor bedrijven zonder AI-ervaring en die geïnteresseerd zijn om een ​​eerste deep dive in de mogelijkheden voor de onderneming te nemen.

Tijdens de eerste helft van de dag lichten we u de belangrijkste trends en ontwikkelingen op AI toe. Daarna gaan we verder met een meer diepgaande achtergrond van enkele populaire voorbeelden uit verschillende industrieën.

In het tweede deel van de workshop vindt een uitgebreide brainstorm plaats waarin we ons richten op het identificeren van AI-kansen voor uw organisatie. We kijken naar de veranderende dynamiek in uw markt en uw rol als individu binnen uw organisatie. Ten slotte bespreken we de hindernissen voor de adoptie van AI binnen uw organisatie, inclusief mogelijke privacykwesties.

De inhoud is uiterst toegankelijk en er is geen technologische kennis nodig voorafgaand aan de workshop. We kunnen elke groep tot 12 personen ontvangen, in elke provincie van Vlaanderen. De workshop kan in het Engels of in het Nederlands gegeven worden.

De AI Discovery Day is een workshop voor bedrijven zonder AI-ervaring en die geïnteresseerd zijn om een ​​eerste deep dive in de mogelijkheden voor de onderneming te nemen. Tijdens de eerste helft van de dag lichten we u de belangrijkste trends en ontwikkelingen op AI toe. In het tweede deel van de workshop vindt een uitgebreide brainstorm plaats waarin we ons richten op het identificeren van AI-kansen voor uw organisatie.

De AI Discovery Day kost € 2.250,- (excl. btw), inclusief een intakegesprek bij u op locatie om de dag op uw organisatie af te stemmen, huur van een externe locatie, ontbijt, lunch en een telefonisch vervolggesprek.