Diensten

Middelgrote en snelgroeiende ondernemingen hebben vaak moeite met een efficiente realisatie van hun commerciele doelstellingen. De marketing- en verkoopactiviteiten zijn onvoldoende op elkaar afgestemd en de serviceorganisatie wordt amper gevaloriseerd voor retentie en cross-sell doeleinden. De customer journey wordt te theoretisch benaderd en het effect van de reele customer touchpoints is onvoldoende zichtbaar daar waar het commercieel beleid wordt vastgesteld.

TRINITAS COMMERCE ondersteunt middelgrote ondernemingen in het realiseren van hun commerciele doelstellingen, alsof het onze eigen zaak zou zijn. We helpen u in een beter resultaat te behalen uit uw marketing, verkoop- en serviceactiviteiten met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen.

Strategisch advies

Eerst deden smartphones de intrede, daarna de verkoop via marktplaatsen, social, chatbots en voice. Klanten switchen a la minute over op de voor hen meest gunstige kanalen en gebruiksinterfaces.

Lees verder →

Interim- en projectmanagement

Grensoverschrijdende internetverkoop wordt nog als lastig ervaren. Grensoverschrijdende verkoop vereist specifiek aandacht op het gebied van lokale regelgeving, lokalisering en logistiek.

Lees verder →

Coaching en begeleiding

Varierend van live chat via social media tot geautomatiseerde spraakassistenten, neemt de één-op-één communicatie steeds een belangrijkere rol in onze digitale interacties.

Lees verder →