Over Trinitas Commerce

Middelgrote en snelgroeiende ondernemingen hebben vaak moeite met een efficiente realisatie van hun commerciele doelstellingen. De marketing- en verkoopactiviteiten zijn onvoldoende op elkaar afgestemd en de serviceorganisatie wordt amper gevaloriseerd voor retentie en cross-sell doeleinden. De customer journey wordt te theoretisch benaderd en het effect van de reele customer touchpoints is onvoldoende zichtbaar daar waar het commercieel beleid wordt vastgesteld.

TRINITAS COMMERCE ondersteunt middelgrote ondernemingen in het realiseren van hun commerciele doelstellingen, alsof het onze eigen zaak zou zijn. We helpen u in een beter resultaat te behalen uit uw marketing, verkoop- en serviceactiviteiten met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen.

In geval van problemen weten uw klanten vrijwel altijd direct uw website te vinden. Veel fabrikanten hebben dit dan ook al rond de eeuwwisseling erkend als opportuniteit en bieden online onder meer ondersteunende informatie zoals FAQ’s (Veel gestelde vragen) en downloadbare handleidingen. Online verkopen kan niet zonder een online klantendienst waarbij het essentieel is om nieuwe klanten vlot uw producten in gebruik te doen nemen, proactief (product-)beoordelingen te monitoren en klanten ook voldoende mogelijkheden te bieden tot zelfbediening.

Wanneer u ons contacteert voor een vrijblijvende kennismaking, dan starten wij altijd met een gestructeerde intake door 1 van onze digital commerce managers. Tijdens dat oriënterende gesprek bespreken wij onder meer uw bedrijfstrategie, de rol van digital commerce binnen uw onderneming, uw huidige prestaties en budgetten en het inbedden van nieuwe activiteiten binnen uw organisatie. Het resultaat is een kort en vrijblijvend advies op basis van uw ervaring.

In een tweede gesprek bespreken wij doorgaans het initiele advies met u en vertalen we deze samen naar strak gedefinieerde projecten met heldere doelstellingen, die uw huidig aanbod verbeteren of vernieuwen.

Marketing & Verkoop

Wij werken alleen met bewezen en schaalbare best-in-class standaardtechnologie die aanpasbaar is op uw noden. Door de grote schaal waarop dergelijke platformen worden ingezet zijn deze meestal volledig doorgetest en wordt deze ondersteund door een groot aantal IT-bedrijven.

Service & Klantbehoud

Omdat digitale technologie in een sneltreinvaart ontwikkelt, vergt succes met digital commerce een nauwe interdisplinaire samenwerking. TRINITAS COMMERCE heeft de juiste specialisten in huis om uw project tijdig af te leveren en werkt met enkele vaste partners om te versnellen wanneer dat nodig is.

Vanaf het moment dat een klant zijn bestel- en betaalproces heeft doorlopen, begint het eigenlijke werk pas. De verwachting is gecreëerd, maar er kan veel misgaan: het product is bijvoorbeeld toch niet voorradig, wordt te laat geleverd of is defect. Ervaart uw klant vervolgens een slechte bereikbaarheid of een trage klantenservice, dan leest u zijn of haar verhaal de volgende dag op verscheidene internetfora en sociale media. Een excellente service is daarom van hoog belang voor internetondernemingen.

Wanneer u ons contacteert voor een vrijblijvende kennismaking, dan starten wij altijd met een gestructeerde intake door 1 van onze digital commerce managers. Tijdens dat oriënterende gesprek bespreken wij onder meer uw bedrijfstrategie, de rol van digital commerce binnen uw onderneming, uw huidige prestaties en budgetten en het inbedden van nieuwe activiteiten binnen uw organisatie. Het resultaat is een kort en vrijblijvend advies op basis van uw ervaring. In een tweede gesprek bespreken wij doorgaans het initiele advies met u en vertalen we deze samen naar strak gedefinieerde projecten met heldere doelstellingen, die uw huidig aanbod verbeteren of vernieuwen.

De complexiteit van online verkoop ligt vandaag de dag niet meer in de technische ontwikkeling van een standaard webshop. Voor de meest complexe noden bestaat er meestal reeds een technologische oplossing. TRINITAS COMMERCE maakt daarom ook zoveel mogelijk gebruik van standaardtechnologie, waardoor u relatief snel van start kan gaan en uw continuïteit gewaarborgd is wanneer iemand uit uw e-commerce team wegvalt.