De Expertise VAN TRINITAS COMMERCE

TRINITAS COMMERCE helpt kleine- en middelgrote ondernemingen om een beter resultaat te behalen uit hun marketing, verkoop- en serviceactiviteiten. We zijn een collectief van ervaren freelancers, met expertise op tal van (specifieke) onderwerpen in deze drie domeinen.

Onze expertise kent zijn oorsprong in een digital first aanpak. Ondernemingen zullen de komende jaren het merendeel van hun omzet immers realiseren via digitale verkoopkanalen. Ongeacht of zij opereren in een B2C of B2B context. Zelfs wanneer het primaire verkoopkanaal offline is, dan zullen digitale contactpunten een belangrijke rol spelen in de oriëntatie- of servicefase van de klant.

Anderzijds onderschatten wij de kracht van in real life (IRL) events niet. Soms is het gewoon onmogelijk om via digitale media de aandacht van een prospect te trekken. U moet iets speciaals doen. Stuur hem of haar bijvoorbeeld een taart. Ook wordt persoonlijk contact met iemand van vlees en bloed soms gewoon dusdanig gewaardeerd dat dit het verschil tussen een ja of nee van de klant kan betekeken.

De bron van onze expertise is first hand ervaring bij kleine bedrijven tot multinationals, als consultant, (project)manager of coach. Met als thuisbasis Nederland en Belgie, werken we vaak ook in een internationale context met een open mind voor ieder die het op andere wijze doet. We zijn actief bezig met original en critical thinking en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Marketing

Klanten switchen a la minute over op de voor hen meest gunstige kanalen en gebruiksinterfaces waardoor zij steeds lastiger te bereiken zijn en een strakke orchestratie van hun benadering commercieel kritisch is.

Lees verder →

Verkoop

De traditionele tussenhandel – de winkel, groothandel en distributeur – zal op termijn verdwijnen in de vorm die wij kennen. Via internet zijn klant en leverancier immers rechtstreeks bereikbaar – terwijl tegelijkertijd óók steeds moeilijker is om prospects echt te bereiken.

Lees verder →

Service

Varierend van live chat via social media tot geautomatiseerde spraakassistenten, neemt de één-op-één communicatie steeds een belangrijkere rol in onze digitale interacties.

Lees verder →

Terwijl we het brede domein van marketing, verkoop en service bestrijken, geven we binnen die drie expertisedomeinen specifieke aandacht aan vijf gebieden die wij op dit moment bijzonder relevant achten.

Omnichannel management

Eerst deden smartphones de intrede, daarna de verkoop via marktplaatsen, social, chatbots en voice. Klanten switchen a la minute over op de voor hen meest gunstige kanalen en gebruiksinterfaces.

Lees verder →

Conversational commerce

Varierend van live chat via social media tot geautomatiseerde spraakassistenten, neemt de één-op-één communicatie steeds een belangrijkere rol in onze digitale interacties. Met de doorbraak van Generative AI is de interactie via chatbots sterk verbeterd.

Lees verder →

Verkopen over de grens

Grensoverschrijdende verkoop wordt nog altijd door veel ondernemingen als lastig ervaren. Of u nu kiest voor export of cross-border e-commerce, verkopen over de grens vereist specifieke aandacht op het gebied van lokale regelgeving, lokalisering en logistiek.

Lees verder →

Social commerce

Social commerce combineert de sociale interactie en gedeelde ervaringen van gebruikers met de mogelijkheid om aankopen direct te doen binnen platforms zoals Instagram en TikTok, zonder dat gebruikers naar een externe webshop hoeven te gaan.

Lees verder →

Data, privacy and AI

Bedrijven capteren veel data (van klanten, over producten, ..) maar zijn zich niet altijd bewust daarvan en besteden weinig aandacht aan data governance. Als resultaat gaat de kwaliteit van de data achteruit en wordt deze onbruikbaar. Toekomstgerichte ondernemingen beschouwen data als een fundament voor rapportages, de kwaliteit van klantinteracties, de intrede van artificial intelligence, enzovoort.

Lees verder →