EMAKERS: Experts in Digital Commerce

In vrijwel iedere sector zal de komende jaren het merendeel van de omzet worden gerealiseerd via digitale verkoopkanalen. Zowel in de B2C, als in de B2B. En voor de niet-digitale verkoop zullen digitale contactpunten een belangrijke rol spelen in de oriëntatiefase. Een digital first strategie is daarom noodzakelijk voor ondernemingen om ook in de toekomst een rol te blijven spelen.

EMAKERS helpt middelgrote ondernemingen een beter resultaat te behalen uit hun marketing, verkoop- en serviceactiviteiten met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen. We zijn expert in digital commerce en helpen u om de essentiele klantcontactmomenten en ondersteunende bedrijfsprocessen end-to-end te digitaliseren.

Veel ondernemingen hebben daarnaast te weinig kennis en tijd om hun offline marktaandeel ook online te verzilveren, waardoor ze hun concurrentiepositie dreigen te verliezen. De meeste producenten verkopen traditioneel niet rechtstreeks aan hun eindklant – terwijl steeds meer klanten er via internet juist voor kiezen om direct van de producent of maker te kopen.

Word beter dan Amazon

In een wereld waarin internetgiganten zoals Amazon en Zalando de toon zetten, hebben middelgrote webshops geleerd te overleven op hun historisch klantcontact of troeven zoals snelheid, wendbaarheid en slimme differentiatie. Omdat de digitale mogelijkheden zich in een sneltreinvaart blijven doorontwikkelen en wereldwijde e-commerce giganten steeds scherpere proposities op de markt brengen, blijven klantverwachtingen alsmaar toenemen. Op basis van onze jarenlange first hand ervaring bouwden we een brede en unieke expertise in e-commerce.

De beste technologie

We helpen u met de juiste systeemkeuzes voor uw organisatie en hoe u deze dient te implementeren. Daarbij gaat onze voorkeur naar bewezen en schaalbare best-in-class standaardtechnologie die aanpasbaar is op uw noden. Door de grote schaal waarop dergelijke platformen worden ingezet zijn deze volledig doorgetest en worden ze ondersteund door een groot aantal IT-bedrijven.

Data, data, data..

De meeste klantinteracties zijn digitaal – en alles dat digitaal is, kan op een gestructureerde manier worden opgeslagen. We helpen u de klantgegevens die écht nuttig zijn te verzamelen, datastromen uit verschillende systemen te combineren en slimme acties op te zetten. Zo kan u meer omzet genereren of een verbeterde dienstverlening realiseren.

Het geheim is eenvoud

Door een overvloed aan digitale media is de gemiddelde aandachtsspanne van de mens inmiddels verkort tot slechts 8 seconden. Korter dan dat van een goudvis. Een goed doordachte gebruikservaring (UX) dient bezoekers daarom eenvoudig door uw digitale kanalen te loodsen. We helpen u websflows zonder hindernissen te creeren, van de etalage naar de kassa.

De juiste organisatie

Omdat digitale technologie in een sneltreinvaart ontwikkelt, vergt succes met digital commerce een interdisciplinaire samenwerking tussen ontwikkelaars, vormgevers, marketeers, dataspecialisten, business process managers, enzovoort. We beschikken over een groot en solide netwerk van specialisten om uw project tijdig af te leveren.

Pay-per-performance

We zijn vaak nauw betrokken bij onze klanten en runnen de activiteiten alsof het onze eigen zaak zou zijn. Nadat wij samen met u duidelijke commerciële ambities hebben opgesteld, kunnen we de eindverantwoordelijkheid nemen om deze van A tot Z te realiseren. Ook schuwen wij een deels op prestatie gebaseerde samenwerking niet.

Kiest u voor een kennismaking met EMAKERS, dan beginnen wij met een uitgebreide intake. Tijdens dat eerste oriënterende gesprek bespreken wij onder meer de rol van e-commerce binnen uw bedrijfsstrategie, uw operationele bedrijfsprocessen voor de fulfilment van bestellingen, en uiteraard ook uw online vindbaarheid en verkoopstrategie. Op basis van dit gesprek geven wij u een kort vrijblijvend advies.

De meeste ondernemingen ervaren de offertes van marketing- of webbureaus als een zwarte doos. De offerte bestaat vaak uit enkele blokken met een vage omschrijving en onduidelijke uitkomst. Ook ontbreekt er vaak transparantie over eventuele kick back fees die zij ontvangen van mediapartners om u als klant aan te dragen. Indien u kiest om in te gaan op ons advies, dan beloven wij iedere kost duidelijk vooraf aan u te communiceren – en iedere partnerkorting ook 1-op-1 naar u door te sluizen.

óf boek een orienterend, gratis, adviesgesprek