Smart insights

Smart insights is een zeer uitgebreid management dashboard voor internetondernemers. Smart insights maakt gebruik van Google Datastudio en combineert verschillende bronnen voor een verbeterd inzicht op het gebied van klantacquisitiekosten, conversies en retentie.

Online is alles te meten. De data die u vergaart geeft belangrijke inzichten in uw klanten en hun gedrag. Google Analytics is de bekendste manier om sitestatistieken te vergaren. Maar naast sitestatistieken, kan u ook andere databronnen inzetten om het gedrag van uw klanten te analyseren en uw prestaties te meten. Denk dan bijvoorbeeld aan uw klantenbestand, kassasysteem, mailingsysteem en commerciele media zoals Google Ads.

Omdat online alles meetbaar is, is het van groot belang om een te kunnen vertrouwen op de data die u vergaart en combineert. Met smart insights heeft u een instrument dat in staat is om meerdere bronnen foutloos te combineren.

SAMENGEVAT

Smart insights is een zeer uitgebreid management dashboard voor internetondernemers. Smart insights maakt gebruik van Google Datastudio en combineert verschillende bronnen voor een verbeterd inzicht op het gebied van klantacquisitiekosten, conversies en retentie. Smart insights is momenteel alleen nog beschikbaar voor webshops gebaseerd op Shopware.

Smart insights biedt overzicht en verdieping. Het instrument richt zich op de verschillende key performance indicators op basis van de verkoopfunnel. U kan de data zelf eenvoudig filteren voor verfijning van uw analyse.